Aktivitet
Start » Aktiviteter » The 8th HUI Workshop – Konstruktivt möte för handelsforskare

Maila sidan

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vart ska det mailas? (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Konstruktivt möte för handelsforskare

  The 8th HUI Workshop

  2014-01-16

  HUI:s årliga handelsforskarworkshop är nu inne på sitt åttonde år och har blivit en etablerad del av handelsforskarsverige. I år presenterades fler färdiga artiklar än tidigare, men den intima atmosfären bibehålls.

  – Vi är mycket nöjda med årets upplaga av workshopen, säger Sven-Olov Daunfeldt på HUI Research. Det konstruktiva och kreativa klimatet fortsätter och diskussionerna kring artiklarna känns väldigt givande och är uppskattade bland de deltagande forskarna.

  I år deltog 17 forskare från olika discipliner såsom national- och företagsekonomi, kulturgeografi, statistik samt industriell ekonomi från lärosäten runtom i Sverige och en forskare från Danmark.

  – Vi jobbar vidare med att locka till oss fler internationella forskare och vi satsar även på fler full papers för att höja kvalitén på workshopen, säger Sven-Olof. Vi ser även gärna att nya personer kommer till workshopen, men däremot kommer vi inte att utöka antalet deltagare eftersom det lilla formatet ger möjlighet till utvecklande möten och samtal på ett annat sätt än en stor konferens.

  130116-17-hui-workshop

  Prenumerera på nyhetsbrev