Start » Yrke och kompetens » Kompetenslyft för handeln » Kompetenslyft för handeln 2 » Anmälan utbildningar Kompetenslyft för handeln 2

Maila sidan

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vart ska det mailas? (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Anmälan utbildningar Kompetenslyft för handeln 2

  Samtliga utbildningar är kostnadsfria och genomförs digitalt via Zoom.

   

  Handelns digitala transformation

  Handeln utvecklas ständigt för att motsvara marknadens behov, som i sin tur till stor del styrs av kundens önskemål. Den digitala transformationen pågår för fullt och idag förväntar sig allt fler en digital och sömlös kundupplevelse. Syftet med utbildningen är att förstå hur handeln kan dra nytta av digitaliseringen och den omvärld vi befinner oss i.

   

  Träffa rätt i din digitala marknadsföring

  Det ställs allt högre krav på effektivare och bättre marknadsföring för att nå och fånga kundens intresse. Digitaliseringen medför nya kanaler och möjligheter att nå ut brett och rätt. Hur kan digital marknadsföring hjälpa dig att fånga nya och befintliga kunders intresse?

   

  Kundservice och kundbemötande 2.0

  Samhällets utveckling har lett till att kunderna är ständigt uppkopplade, pålästa och medvetna. Konkurrensen från digitala medier ställer ännu högre krav på dig som säljare. Du måste öppna upp för en kommunikation som hjälper kunden att identifiera behov och komma vidare i sin köpprocess. Du måste skapa förtroende och få kontakt.

   

  Prenumerera på nyhetsbrev