Start » Aktiviteter » Handelns kompetensbehov utifrån det digitala skiftet

Maila sidan

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vart ska det mailas? (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Handelns kompetensbehov utifrån det digitala skiftet

  2019-03-21

  Varmt välkommen att delta i en workshop där företag, experter och branschrepresentanter diskuterar de utmaningar och möjligheter som digitaliseringen medför samt utforskar vilka behov av ny kompetens detta innebär.

  Sedan ett antal år tillbaka sker en omfattande och accelererande strukturomvandling inom handeln. Stora delar av handelns funktion digitaliseras och en ökande andel av affärerna görs
  idag via internet. När nya affärsmodeller växer fram, ställs nya krav på företagen och dess anställda. Detta gör att både organisationer och individer behöver utvecklas för att kunna ta tillvara nya möjligheter och möta framtida utmaningar.

  Syftet med workshopen är att ge dig som deltar kunskap och inspiration om handelns digitala transformation och samtidigt få möjlighet att synliggöra de kritiska kompetensområden som
  förändringen innebär för just dig och din verksamhet. Vårt mål är att du som deltar kommer att få nya infallsvinklar på handelns digitalisering och vi hoppas därför att du vill vara med.

  Dagen inleds med en inspirationsföreläsning på temat handelns digitala transformation. Därefter diskuterar vi gemensamt hur kompetensbehovet ser ut och vilka krav det ställer på handelns företag.

  Inbjudan workshop Göterborg 21 mars 2019

  Prenumerera på nyhetsbrev