Handelns utvecklingsråd
Start » Yrke och kompetens » Karriär i handeln – nu utökad och uppdaterad!

Maila sidan

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vart ska det mailas? (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Karriär i handeln – nu utökad och uppdaterad!

  Närmare tio procent av den svenska arbetsmarknaden finns inom handeln och det är många som har sitt första jobb i något av handelns företag. Under de senaste decennierna har handelsbranschen utvecklats. Många traditionella handelsjobb automatiseras, vilket gör att arbetsuppgifterna i handeln förändras. Många butiker erbjuder också möjligheter att handla exempelvis via hemsidor. För den som trivs med att ha mycket kontakt med andra människor och att ge service finns det stora möjligheter att utvecklas.

  Karriär i handeln innehåller information om yrken och utbildningar, samt ett stöd för lärande på arbetsplatser. Där yrkeskartan (med information med filmer, animeringar och informationsblad om yrken i handeln) och vårt samverkansstöd för studerande, handledare och lärare (med förslag på uppdrag för prao/APL/lärling/LIA och ett handledarstöd).

  Klicka här för att komma till Karriär i handeln  >>

  Om du är anmäld till vårt nyhetsbrev och har markerat intresse området ”yrke och kompetens” (anmälan sker till info@handelsradet.se), får du information vartefter nya material läggs till.

  Prenumerera på nyhetsbrev