Handelns utvecklingsråd
Start » Arbetsmiljö och säkerhet » Säkerhet » Säkerhetscertifiering av Sickla Köpkvarter

Maila sidan

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vart ska det mailas? (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Säkerhetscertifiering av Sickla Köpkvarter

  Fastighetsägaren Atrium Ljungberg AB vill säkerhetscertifiera alla butiker i Sickla Köpkvarter enligt 13-punktsprogrammet med mål att få en säkrare handelsplats både för kunder och anställda.

  Vi startade projektet med en uppstartsträff med Svensk Handel, Handelsanställdas Förbund, lokala Brå, Nacka närpolis och G4S (vårt bevakningsföretag). alla var överens om att det var positivt att vi jobbar proaktivt. Vi var också överens om att det är bra att fastighetsägare är den som driver projektet.

  Atrium Ljungberg kommer att hålla i utbildningstillfällen för personal som jobbar i området med hjälp av material från Handelns Arbetsmiljökommitté (vars verksamhet numera ingår i Handelsrådet). Vi har hållit både utbildningar på plats för större butiker och också öppna utbildningar dit alla varit inbjudna. Detta har också inneburit en mycket god kontakt med alla anställda i området.

  Vi beslöt också att vi alltid ska vara två som certifierar. Vi har också köpt in ett antal sedelboxar till ett fördelaktigt pris som service till butikerna. Nacka närpolis har varit mycket samarbetsvilliga och har tillsatt en kontaktperson hos sig för projektet.

   

  Prenumerera på nyhetsbrev